A mecsek szíve glamping házirendje

Célom, hogy biztosítsam az Ön és Önök kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretném, ha megismerkedne a házirenddel.
A foglalásnál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja ezt a házirendet, valamint, hogy az betartásra kerül.
A vendégházamat magánszállás keretein belül működtetem!

 

 1. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!
 2. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben, ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módomban a pénzt visszafizetni.
 3. A szállás az érkezés napján 14.00 és 18.00 között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson! Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudom fogadni.
 4. A távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet, ellenkező esetben felárat számolok fel.
 5. Vendégeink érkezéskor bejárati ajtókulcsot kapnak, hogy szabadon közlekedhessenek. A távozás napján kérjük, a kulcsot leadni.
 6. A szálláshelyen látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni, a szállásadó engedélyével.
 7. A csendrendeletre és a többi vendégünkre való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni! Továbbá kérjük, hogy éjszakai, illetve hajnali hazaérkezéskor csendben közlekedjenek az épületben!
 8. Szobáinkban, dohányozni tilos, csak az udvaron megengedett. (Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik!) A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni!
 9. Tilos a szálláshelyre állatot hozni.
 10. A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!
 11. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén, az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.
 12. Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl: törölköző, kispárna, takaró)!
 13. A szobák elhagyásakor, kérjük, zárják el a vizet, villanyt és zárják be az ajtót!
 14. A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!
 15. A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 16. Kérjük vendégeinket, hogy étkezésre használják a konyhát, melyet kérjük, tartsanak tisztán! Mindenki köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket.
 17. Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!
 18. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet, és ha megbontja a békét.
 19. A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módomban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.
 20. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.
 21. A szállásdíj tartalmazza az ágyneműt huzattal, törölközőket, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágynemű cserét, valamint a végső takarítást.
 22. Vasalót, esernyőt, kérésre biztosítunk.
 23. Nagyobb baj esetén hívja a 112-es segélyhívót.

Amennyiben problémája vagy kérdése van, hívjanak a következő telefonon: +36304804810

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánok: Sedivy Renáta